1. Ιδέα για Αντικείμενο

Αν έχετε την ιδέα για ένα αντικείμενο και χρειάζεστε βοήθεια για να την υλοποιήσετε, μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν από τους σχεδιαστές της JustMakeIt προκειμένου να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε ή να διορθώσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο για 3D εκτύπωση.

Οι σχεδιαστές μας ειδικεύονται στη δημιουργία μοντέλων για 3D εκτύπωση και διαθέτουν εμπειρία στη σχεδίαση για λογαριασμό τρίτων.

3d model drawing promo picture 1

2. Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα, περιγράψτε συνοπτικά την ιδέα σας και το αντικείμενο που αφορά και επισυνάψτε φωτογραφίες, σκίτσα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση της ιδέας.

Για επισύναψη περισσότερων του ενός αρχείων θα πρέπει να τα συμπιέσετε σε ένα αρχείο της μορφής .zip ή .rar.

Κατόπιν επιλέξτε εάν επιθυμείτε χρήση τηλεσυνεργασίας, δηλαδή παρακολούθηση της διαδικασίας σχεδίασης ζωντανά μέσα από τον υπολογιστή σας.

Η τηλεσυνεργασία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τον σχεδιαστή κατά τη διάρκεια της σχεδίασης, να δίνετε οδηγίες, να κάνετε διορθώσεις και κάθε είδους αλλαγές, προκειμένου να είστε βέβαιοι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Εφόσον επιθυμείτε χρήση της τηλεσυνεργασίας μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε.

3d model drawing promo picture 2

3. Προϋπολογισμός Κόστους

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα θα προϋπολογίσουμε τις ώρες που απαιτούνται και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και εάν το επιθυμείτε να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο προϋπολογισμός αποτελεί εκτίμηση με βάση τις περιγραφές σας και όχι οριστική προσφορά.

Αν κατά τη διαδικασία σχεδίασης προκύψουν πολλές αλλαγές και διαφοροποιήσεις είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση ή μείωση των ωρών που προϋπολογίστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση το τελικό κόστος καθορίζεται από τις εργατοώρες που απαιτήθηκαν για την ολοκλήρωση της εργασίας.

3d model drawing promo picture 3

4. Σχεδίαση 3D μοντέλου

Κατά τη σχεδίαση είναι πολύ σημαντικό ο σχεδιαστής να έχει κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του έργου, προκειμένου να εξοικονομείται χρόνος και να αποφεύγονται κατά το δυνατό διορθώσεις και αλλαγές.

Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να έχετε εκ των προτέρων κατασταλάξει ως προς τις βασικές αρχές του προς σχεδίαση αντικειμένου και να διαθέτετε οπτικοποιημένα στοιχεία, όπως σκίτσα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.

Ασφαλώς ο σχεδιαστής της JustMakeIt είναι εκεί για να λύσει κάθε σας απορία και να συμβάλει, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, ώστε σε σύντομο χρόνο να επιτυγχάνονται ποιοτικά αποτελέσματα που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

3d model drawing promo picture 4

5. Αποστολή ή Παραλαβή από την έδρα μας

Μετά την ολοκλήρωση της σχεδίασης καλείστε να ελέγξετε εάν το μοντέλο ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σας.

Εφόσον δεν απαιτούνται διορθώσεις το τρισδιάστατο μοντέλο σας θεωρείται πλέον έτοιμο και εξάγεται στις μορφές αρχείων που επιθυμείτε, ώστε να είναι έτοιμο για 3D εκτύπωση, για χρήση σε κάποιο λογισμικό σχεδίασης κλπ.

Τα αρχεία του 3D μοντέλου μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά ή να παραδοθούν σε ψηφιακό μέσο, ενώ μπορείτε, αν θέλετε, να παραγγείλετε απευθείας την τρισδιάστατη εκτύπωσή του.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε τη δημιουργία σας στην πλατφόρμα και να ορίσετε τη μορφή με την οποία θα διατίθεται (ως ψηφιακό μοντέλο, ως εκτυπωμένο αντικείμενο ή και τα δύο) και τον τρόπο διάθεσής του (δωρεάν ή έναντι αμοιβής που εσείς ορίζετε).

3d model drawing promo picture 5

Στοιχεία επικοινωνίας

Λεπτομέρειες υπηρεσίας

Φωτογραφίες, σκίτσα, βίντεο κλπ, αν υπάρχουν. Αποδεκτοί τύποι αρχείου: bmp, gif, jpg, jpeg, kff, png, mpg, mpeg, mp2, m2v, mp4, mov, 3dp, 3ds, 3dm, dxf, dwg, ply, skp, stl, obj ή zip/rar αν επιθυμείτε να επισυνάψετε περισσότερα από ένα αρχεία.

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά.