1. Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας και επιλέξτε τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του αγαλματιδίου, τον χώρο στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η τρισδιάστατη σάρωση καθώς και την ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε.

Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Αν επιθυμείτε σάρωση σε δικό σας χώρο θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι προς το παρόν εξυπηρετείται μόνο η περιοχή της Θεσσαλονίκης και ότι απαιτούνται τουλάχιστον 2-3 τετραγωνικά μέτρα ελεύθερου χώρου και επαρκής φωτισμός.

just make me promo picture 1

2. Τρισδιάστατη Σάρωση

Από τον πραγματικό στον ψηφιακό κόσμο.

Με την 3D σάρωση δημιουργούμε ένα τρισδιάστατο ψηφιακό μοντέλο του σώματός σας, με βάση το οποίο θα εκτυπωθεί το ομοίωμα σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να αποφεύγονται τα ρούχα που διαθέτουν μεγάλες περιοχές από πολύ γυαλιστερά (όπως μετάξι, γυαλιστερό δέρμα κλπ.) ή διαφανή (όπως τούλι, σιφόν κλπ.) υλικά, καθώς και υφάσματα με μοτίβα υψηλών συχνοτήτων (όπως κουκκίδες, λεπτές ρίγες κλπ.).

Τα γυαλιστερά αξεσουάρ δεν δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα.

just make me promo picture 2

3. Επεξεργασία 3D μοντέλου

Το μοντέλο που εξάγεται από την 3D σάρωση έχει πάντοτε ατέλειες που απαιτούν επεξεργασία προκειμένου να τελειοποιηθεί πριν προωθηθεί για εκτύπωση.

Στο στάδιο αυτό είναι πιθανό να αφαιρεθούν τυχόν προεξοχές που είναι πολύ λεπτές και μικρές σε μήκος, οι οποίες όταν τυπωθούν θα είναι μικρότερες από ένα χιλιοστό και κινδυνεύουν να σπάσουν ανά πάσα στιγμή.

just make me promo picture 3

4. Τρισδιάστατη Εκτύπωση

Από τον ψηφιακό κόσμο επιστροφή στον πραγματικό.

Τη μετατροπή του ψηφιακού μοντέλου σε αγαλματίδιο αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν 3D εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας που χρωματίζουν το αντικείμενο κατά τη διαδικασία της εκτύπωσης, αποδίδοντας έως και 390.000 διαφορετικά χρώματα.

Τα αγαλματίδια, λόγω της τεχνολογίας εκτύπωσης, είναι σχετικά εύθραυστα (περίπου όπως η πορσελάνη) και θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή τους με νερό, διότι υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού.

just make me promo picture 4

5. Αποστολή ή Παραλαβή από την έδρα μας

Μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης, πραγματοποιείται έλεγχος ποιότητας και στη συνέχεια συσκευασία.

Το τρισδιάστατα εκτυπωμένο αγαλματίδιο σας είναι πλέον έτοιμο! Μπορείτε να το παραλάβετε από την έδρα μας ή να το αποστείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

just make me promo picture 5

Στοιχεία επικοινωνίας

Λεπτομέρειες υπηρεσίας

Λεπτομέρειες ραντεβού

Λοιπές πληροφορίες

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά.