Τι είναι;

Οι λιθοφάνειες είναι τρισδιάστατα εκτυπωμένες ημιδιαφανείς πλάκες από πλαστικό, στις οποίες μπορεί να ενσωματωθεί οποιαδήποτε εικόνα.

Το μυστικό κρύβεται στο πάχος της πλάκας, το οποίο μεταβάλλεται ανάλογα με τη φωτεινότητα της εικόνας.

Έτσι όταν οι λιθοφάνειες φωτιστούν από πίσω αποκαλύπτονται εικόνες εντυπωσιακής λεπτομέρειας που δίνουν την αίσθηση του βάθους.

Αποτυπώστε τις ξεχωριστές στιγμές σας με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο σε μπρελόκ, φωτιζόμενες κορνίζες, μενταγιόν ή ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!

lithophanes promo picture 1

1. Μία εικόνα της επιλογής σας

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε και να ανεβάσετε μία εικόνα, την οποία θα μετατρέψουμε σε 3D εκτυπωμένη λιθοφάνεια.

Η εικόνα που θα χρησιμοποιηθεί μπορεί να είναι οποιασδήποτε μορφής, όπως φωτογραφία, σκίτσο, ζωγραφιά, λογότυπο κτλ.

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε να επιλέξετε εικόνες καθαρές, που περιέχουν 1-2 κύρια στοιχεία/θέματα και διαθέτουν ικανοποιητική αντίθεση.

lithophanes promo picture 2

2. Καταχώρηση Παραγγελίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας, ανεβάστε την εικόνα σας και επιλέξτε χρώμα, σχήμα και μέγεθος από τις διαθέσιμες επιλογές.

Αφού λάβουμε την παραγγελίας σας, ελέγχουμε την καταλληλότητα της εικόνας και εφόσον κριθεί ότι μπορεί να μετατραπεί σε λιθοφάνεια, σας αποστέλλουμε στη διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει μία ειδοποίηση πληρωμής μέσω Viva Payments.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι δεν θα προβείτε σε άσκοπη πληρωμή προτού εξασφαλιστεί ότι είναι εφικτό να κατασκευαστεί το προϊόν που επιθυμείτε.

lithophanes promo picture 3

3. Επεξεργασία & 3D Εκτύπωση

Μετά την επιβεβαίωση εξόφλησης της παραγγελίας σας προχωρούμε στην υλοποίηση της.

Το πρώτο βήμα είναι η μετατροπή της εικόνας σε εκτυπώσιμο τρισδιάστατο μοντέλο, στο οποίο οι σκουρότερες περιοχές της εικόνας έχουν μεγαλύτερο πάχος, ενώ οι φωτεινότερες μικρότερο.

Στη συνέχεια πραγματοποιείται η τρισδιάστατη εκτύπωση του μοντέλου χρησιμοποιώντας πλαστικό (PLA) στο χρώμα που έχετε επιλέξει.

lithophanes promo picture 4

4. Αποστολή ή Παραλαβή από την έδρα μας

Μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης, πραγματοποιείται έλεγχος ποιότητας και στη συνέχεια συσκευασία.

Το τρισδιάστατα εκτυπωμένο ανταλλακτικό εξάρτημά σας είναι πλέον έτοιμο!

Μπορείτε να το παραλάβετε από την έδρα μας ή να το αποστείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

lithophanes promo picture 5

Λεπτομέρειες παραγγελίας

Η εικόνα που επιθυμείτε να μετατρέψουμε σε λιθοφάνεια. Αποδεκτοί τύποι αρχείου: bmp, gif, jpg, jpeg, kff, png, zip και rar.

Στοιχεία επικοινωνίας

Λοιπές πληροφορίες

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

** Τα πεδία είναι υποχρεωτικά όταν επιλέγετε "αποστολή με courier".