• Επιλέγετε τα αντικείμενα ή τα ψηφιακά μοντέλα που επιθυμείτε και πηγαίνετε στο καλάθι αγορών σας. Δημιουργείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό (ή αν έχετε ήδη, απλώς συνδέεστε). Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή. Συμπληρώνετε την αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία, τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνό σας και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής. Στη φόρμα παραγγελίας έχετε επίσης τη δυνατότητα να περιγράψετε τα στοιχεία εξατομίκευσης που επιθυμείτε να ενσωματωθούν σε κάποιο αντικείμενο καθώς και να προσθέσετε σχόλια – επισημάνσεις σχετικά με την παραγγελία. Πατώντας το κουμπί «Ολοκλήρωση παραγγελίας» θα έχετε οριστικοποιήσει την παραγγελία σας, την οποία θα πρέπει να εξοφλήσετε με τον τρόπο πληρωμής που έχετε προηγουμένως επιλέξει.

 

  • Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

  • Αν η παραγγελία σας προϋποθέτει τον καθορισμό ραντεβού έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού, ενώ στη δεύτερη περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας προκειμένου να γίνει απευθείας καθορισμός του ραντεβού.