1. Σπασμένο Εξάρτημα

Πριν αποφασίσετε να πετάξετε μία συσκευή επειδή δεν βρίσκετε ανταλλακτικό για κάποιο σπασμένο εξάρτημά της, ξανασκεφτείτε το.

Με την υπηρεσία Ανταλλακτικών Εξαρτημάτων της Just Make It μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ακριβές αντίγραφο οποιουδήποτε εξαρτήματος εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

spare parts promo picture 1

2. Αποστολή ή Παράδοση στην έδρα μας

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συσκευάσετε και να μας στείλετε ή να φέρετε στην έδρα μας το σπασμένο εξάρτημα.

Καλό θα ήταν να συμπεριλάβετε όλα τα σπασμένα κομμάτια, ακόμη και τα πιο μικρά, προκειμένου η ανασύνθεση να γίνει με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επιπλέον για την περιοχή της Θεσσαλονίκης υπάρχει η δυνατότητα σάρωσης στον χώρο σας, με έξτρα χρέωση, κατόπιν ραντεβού.

spare parts promo picture 2

3. Σάρωση & Επεξεργασία

Η διαδικασία ξεκινά με την τρισδιάστατη σάρωση των σπασμένων κομματιών του εξαρτήματος, από την οποία δημιουργείται ένα τρισδιάστατο ψηφιακό μοντέλο για κάθε κομμάτι του εξαρτήματος.

Στη συνέχεια γίνεται σύνθεση και επεξεργασία των μοντέλων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μοντέλο που θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά του αρχικού εξαρτήματος.

spare parts promo picture 3

4. Τρισδιάστατη Εκτύπωση

Καταρχάς επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος τρισδιάστατης εκτύπωσης ανάλογα με το υλικό, τη γεωμετρία και τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος.

Στη συνέχεια ο αντίστοιχος τρισδιάστατος εκτυπωτής αναλαμβάνει να κατασκευάσει το ανταλλακτικό εξάρτημα βάσει του ψηφιακού μοντέλου που δημιουργήθηκε μέσω της διαδικασίας που περιγράφηκε παραπάνω.

spare parts promo picture 4

5. Αποστολή ή Παραλαβή από την έδρα μας

Μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης, πραγματοποιείται έλεγχος ποιότητας και στη συνέχεια συσκευασία.

Το τρισδιάστατα εκτυπωμένο ανταλλακτικό εξάρτημά σας είναι πλέον έτοιμο! Μπορείτε να το παραλάβετε από την έδρα μας ή να το αποστείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

spare parts promo picture 5

Στοιχεία επικοινωνίας

Πληροφορίες κατασκευής

Φωτογραφίες, σκίτσα, βίντεο κλπ, αν υπάρχουν. Αποδεκτοί τύποι αρχείου: bmp, gif, jpg, jpeg, kff, png, mpg, mpeg, mp2, m2v, mp4, mov, 3dp, 3ds, 3dm, dxf, dwg, ply, skp, stl, obj ή zip/rar αν θέλετε να ανεβάσετε περισσότερα του ενός αρχεία.

Για επιλογή περισσότερων του ενός κρατήστε πατημένο το Ctrl.

Λεπτομέρειες ραντεβού

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά.